Verdachten aangehouden na opvallend rijgedrag

woensdag 20 april 2016

Arnhem - Agenten hebben dinsdagmorgen 19 april drie verdachten aangehouden op de afrit Arnhem-Noord. De drie zaten in een auto die opviel vanwege gevaarlijk rijgedrag. De bestuurder werd aangehouden voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en gevaarlijk rijgedrag, zijn bijrijder voor het overtreden van de wet wapens en munitie en een passagier omdat ze vermoedelijk harddrugs bij zich droeg.

Een politieman, die op dat moment niet aan het werk was, reed over de A12 en zag de auto rijden. De auto viel op door gevaarlijk rijgedrag dus hij alarmeerde de meldkamer van de politie. Agenten hielden de auto op de afrit Arnhem Noord. De bestuurder, een 34-jarige man uit Zutphen, kon zich niet legitimeren. Hij wordt verdacht van verschillende verkeersovertredingen. 

Zijn bijrijder, een 35-jarige man uit Lunteren, had een stroomstootwapen bij zich en is aangehouden vanwege overtreding van de wet wapens en munitie. In de auto zaten ook nog twee vrouwen die zich verdacht gedroegen. Eén van hen, een 30-jarige vrouw uit Lunteren, had wit poeder in haar tas. Vermoedelijk is het harddrugs. Zij is aangehouden voor drugsbezit. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en er is proces-verbaal opgemaakt.

(2016191532, 2016191561, 2016191621) NV

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westervoort | 112 alarmeringen Westervoort | Goedkoop Tanken in Westervoort | Supermarkten in Westervoort | Weerbericht Westervoort