Man aangehouden na steekincident in woning

zondag 31 januari 2016

Arnhem - Zaterdagochtend 30 januari heeft de politie een 35-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van bedreiging, mishandeling en het met een mes verwonden van een 34-jarige plaatsgenoot in een woning aan het St. Janskerkstraat in Arnhem.

De politie ontving rond 06.15 uur een melding over het conflict en ging direct ter plaatse. In het pand, met diverse kamerbewoners, zou de verdachte gericht op zoek zijn naar een bewoner met wie hij kennelijk een conflict had. De man uitte diverse bedreigingen aan het adres van die bewoner. Om onduidelijke reden richtte de verdachte zijn agressie in het pand opeens op een andere kamerbewoner. De 35-jarige man wordt ervan verdacht dat hij deze 34-jarige man heeft geschopt, geslagen en met een mes op hem heeft proberen in te steken. De 34-jarige beschermde zichzelf met zijn armen en liep enkele lichte verwondingen aan zijn arm op. Het mes is ter plekke aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

De verdachte is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

2016050633

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westervoort | 112 alarmeringen Westervoort | Goedkoop Tanken in Westervoort | Supermarkten in Westervoort | Weerbericht Westervoort