Politie zoekt daders van reeks vernielingen aan auto’s in wijk Klarendal

zondag 20 maart 2016

Arnhem - Zondagochtend 20 maart bleek dat er in de wijk Klarendal meer dan 20 auto’s waren vernield. De politie doet onderzoek en heeft al met meerdere gedupeerden gesproken. De politie zoekt naar getuigen en roept nog onbekende gedupeerden op aangifte te doen van de vernielingen.

Rond 9.00 uur kreeg de politie de eerste meldingen van de vernielingen. Op dit moment is bij 23 auto’s schade aangericht. In veel gevallen gaat het om vernieling van zijspiegels, ruitenwissers en kentekenplaten. De eerste indruk van de politie is dat de beschadigde auto’s staan op de route in de omgeving van de Vijverlaan, Verlengde Hoflaan, Hoflaan en Velperweg. Het is nog onbekend hoe laat de vernielingen zijn gepleegd. Het vermoeden is dat de daders na 1.00 uur hun spoor van vernielingen hebben aangericht. 

De politie neemt deze zaak zeer serieus op. Zij vraagt een ieder die iets heeft gezien of gehoord of anderszins informatie heeft die leidt tot het opsporen van deze dader of daders de politie te bellen. Dit kan op nummer 0900-8844. Of liever anoniem? Bel M: 0800-7000.

 

2016137284

bron: politie.nl | Categorie: overlast-vandalisme


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westervoort | 112 alarmeringen Westervoort | Goedkoop Tanken in Westervoort | Supermarkten in Westervoort | Weerbericht Westervoort