Politie houdt woninginbreker op heterdaad aan

woensdag 10 februari 2016

Arnhem - Op dinsdagmiddag 9 februari werd dankzij een alerte burger door agenten een man aangehouden die kort daarvoor een woninginbraak probeerde te plegen.

Rond 14.15 uur surveilleerden agenten op de Sonsbeeksingel. Daar zagen ze een man lopen die opviel door niet op te willen vallen. Bij het zien van de agenten keek hij snel de andere kant op en reageerde op het oog nerveus. Eenmaal bij de kruising met de Apeldoornseweg werden de agenten aangesproken door een man die vertelde net te hebben gezien dat iemand bij een woning aan de Apeldoornseweg probeerde in te breken. Deze getuige gaf een signalement van een man die sprekend leek op de man die kort hiervoor liep op de Sonsbeeksingel. Bij de woning werd schade aan de deur gezien. Vermoedelijk met de bedoeling deze te forceren. De agenten gingen zonder aarzeling op zoek naar de man die aan het signalement voldeed. Deze werd snel gevonden en aangehouden als verdacht van poging woninginbraak. Deze 34-jarige verdachte zonder vaste woon –of verblijfplaats werd ingesloten voor verhoor.

 

2016068014

 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westervoort | 112 alarmeringen Westervoort | Goedkoop Tanken in Westervoort | Supermarkten in Westervoort | Weerbericht Westervoort