Onderwerpen bij BureauGLD

dinsdag 26 januari 2016

Arnhem - In het opsporingstelevisieprogramma BureauGLD van Omroep Gelderland komen morgenavond, woensdag 27 januari, weer een aantal onderwerpen aan de orde waarbij de hulp van het publiek wordt ingeroepen. Deze keer vier onderwerpen in Arnhem, Zwolle, Tiel, Geldermalsen en Apeldoorn.

Op 4 december 2015 slaan twee vrouwen toe in Arnhem en Zwolle. Ze hebben het voorzien op oudere dames en weten hun tassen te rollen en er met hun portemonnees vandoor te gaan. Wie herkent de dames op de beelden?

 Cafetaria De Rode Haan aan de Hoveniersweg wordt donderdagavond 21 januari overvallen door een onbekende man met een pistool of iets wat daarop lijkt. Wie heeft iets gezien of gehoord en kan met informatie helpen de zaak op te lossen?

 

 

 

In het onderzoek naar de ongeregeldheden in Geldermalsen, waar op 16 december jl. de raadsvergadering werd verstoord door relschoppers en collega’s werden aangevallen zullen foto’s worden getoond van verdachten. Wie kent of herkent ze?

 

 

 

Een nog onbekende man mishandelt op zaterdag 19 september in een lijnbus in Apeldoorn een servicemedewerker nadat hij eerst de buschauffeur had geschoffeerd en vervolgens weigerde de rit te betalen. Wie kent of herkent de man op de beelden van bewakingscamera’s?

 

 

Het programma wordt woensdagavond uitgezonden om 18.20 uur en daarna ieder uur herhaald.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westervoort | 112 alarmeringen Westervoort | Goedkoop Tanken in Westervoort | Supermarkten in Westervoort | Weerbericht Westervoort